Just nu söker vi legitimerade förskolelärare.

Gör din VFU tjänst hos oss

Studerar du till förskollärare eller barnskötare och är intresserad att utföra dina VFU-perioder hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta förskolechefen.

Utvecklingsmöjligheter

Barnskötare till förskollärare

För tillsvidareanställda medarbetare med slutförd barnskötarutbildning finns möjlighet att vidareutbilda sig till förskollärare.

Obehörig barnskötare till utbildad barnskötare

För tillsvidareanställda medarbetare utan barnskötarutbildning erbjuds möjlighet att utbilda sig till barnskötare genom en distansutbildning på sex månader.

Våra förmåner

Pedagogisk lunch – Vi erbjuder medarbetarna att äta kostnadsfritt när lunchen sker tillsammans med barnen.

Arbetskläder – Vi erbjuder alla medarbetare arbetskläder.

Friskvårdsbidrag – För närvarande är friskvårdsdbidraget 1000 kr och erbjuds till alla tillsvidareanställda.

Försäkring – Afa arbetsskadaförsäkring.

Almega tjänsteföretagen kollektivavtal. Kollektivavtalet reglerar tjänstepension (ITP1), gruppförsäkringar som Tjänstegruppliv (TGL), Trygghetsförsäkring (TFA) och omställningsavtal.