Välkomna tillbaka till höstterminen 2021!

Nu har terminen startat upp och ni är alla varmt välkomna tillbaka efter semester. Vi vill även ge ett extra välkommen till alla nya barn och föräldrar. Vi är i full gång med nya inskolningar, vi har också lämnat över ett härligt gäng till förskoleklassen och vi lär just nu känna våra nya grupper. Vi har även en ny legitimerad förskollärare att bli bekanta med, Nina Li som jobbar tillsammans med Grace och Malin på Caterpillar avdelning. Under detta läsår kommer vi bland annat  att fokusera på vår grundverksamhet vilket betyder att alla barn ska känna sig trygga i hur allting är på förskolan, vad man kan göra här, rutiner och hur vi är mot varandra. Efterhand kommer massor aktiviteter, projekt och upplevelser starta upp.

Vi ser verkligen fram emot en rolig, lärorik och spännande termin tillsammans!

Personalen på Eudora Internationella Förskola

2021-08-19 08:07