Läs våra nyheter här

Här kan du läsa vad är nytt med oss!

God jul och Gott Nytt år 2023

Hej alla föräldrar! Nu är snart det här året till ända och det har varit ett innehållsrikt och spännande år här på Eudora. Mycket har hänt, nya bekantskaper har gjorts och vi i personalen har framförallt haft förmånen att tillbringa dagarna med era härliga barn. För det är barnen som med sin energi, ärlighet och spontanitet gör så att våra dagar här på Eudora förskola aldrig blir tråkiga. Det är fantastiskt att se hur barngrupperna har utvecklats under året. Det finns en vi-känsla nu som skapar både trygghet och tillhörighet. Vi vill tacka alla våra underbara föräldrar för det här året och för alla underbara stunder med era barn. Vi ses i januari igen med ny energi och med ett spännande år framför oss. Njut av julledigheten och må så gott. God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!Personalen på Eudora Internationella Förskola

Läs mer
Vi önskar er alla en härlig första advent

Hoppas att ni får tillsammans med era barn en härlig söndag med tända ljus och kanske lite god mat eller god fika. ❤️

Läs mer
Välkommen till sommaravslutning på Eudora internationella förskola kl. 15.00 onsdagen den 8 juni 2022

Vi samlas i Fatbursparken utanför förskolan kl. 15.00 onsdagen den 8 juni 2022 med picknick efteråt i parken. Vi fira våra blivande förskoleklassare och tackar för tiden vi har haft tillsammans och för att vi har fått lära känna er. Ett stort gratis och lycka till på ert fortsatta kunskapsutveckling. Vi kommer att sakna er. Vi vill också passa på att önska alla våra barn och familjer en riktigt skön och härlig sommar.

Läs mer
Påskfest på Eudora Internationella Förskola torsdagen den 14:e april

Påskveckan är snart här och med den kommer vår påskfest på förskolan som vi ska ha torsdag den 14:e april. Under denna veckan har barnen påsk pysslat och skapat påsk kycklingar och påskharar. Vi har också samtalat med barnen om varför vi firar påsk i Sverige och även kopplat påsken till våren. På påskfesten kommer vi att ha olika stationer med aktiviteter för barnen.

Läs mer
Alla Hjärtans dag

Personalen på Eudora Internationella förskola önskar alla våra barn och föräldrar en fin Alla hjärtans dag. ❤️Fira och ta hand om varandra!🌺

Läs mer
God Jul och Gott Nytt År

I år har onekligen varit ett utmanande år för hela samhället och givetvis även för förskolan – tack för att ni har hållit i, hållit ut och ställt om.

Läs mer
Lucia är inställt, ni kommer att få en film.

På grund av FHM rekommendationer och en ökning av den nya coronavarianten omikron har vi beslutat att ställa in Luciafirandet på måndagen den 13 december 2021.

Läs mer
Senaste rekommendationer Covid-19

Stanna hemma om du känner dig sjuk. Folkhälsomyndighetens rekommendationer syftar till att undvika spridning av covid-19, men även luftvägsinfektioner som RS-virus och influensa.

Läs mer
Inga planer på att ändra regler om snoriga barn

Folkhälsomyndigheterna informerar att det finns inga planer på att lätta på rekommendationerna på snoriga barn i förskolan.

Läs mer

Läs våra nyheter här

Här kan du läsa vad är nytt med oss!

Blog title heading will go here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.

Blog title heading will go here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.

Blog title heading will go here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros.

Eudora Internationella Förskola är en pedagogisk verksamhet för barn från 1 års ålder till dess de börjar förskoleklass. Förskolan ligger i ett lugnt område på Södermalm, Fatburs Brunnsgata 17.

Skapad av
Copyright © 2022 Eudora Förskola
Prenumera till vårt nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad
Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy och ger samtycke till att ta emot uppdateringar från oss.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.